Goudeerlijk maïsbrood met 11% maïsgries. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk smeuïg, aromarijk brood met een krokante, dunne korst. Verkrijgnbaar als Bake-off en afgebakken
Ingrediënten TARWEBLOEM*, water, madre (TARWEBLOEM*, water), maisgries* (11%), zonnebloempitten*,
raapzaadolie*, TARWEGLUTEN*, SPELTVOLKORENMEEL*, zout, gist, GERSTEMOUTMEEL*,
kurkuma*.
Voedingswaarden Energie 1153,47Kj, 272,62Kcal, vetten 5,24g, waarvan verzadigd 0,58g, koolhydraten 47,1g,
waarvan suikers 0,85g, vezels 1,71g, eiwit 9,05g, zout 1,17g.
Allergenen: Bevat glutenhoduende granen