Dit luchtige speltbrood is verrijkt met een mix van zonnebloempitten en pompoenpitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk smeuïg, aromarijk brood met een krokante dunne korst.
Ingrediënten water, SPELTBLOEM*, TARWEBLOEM*, zonnebloempitten* (18%), SPELTVOLKORENMEEL*,
rijststroop*, raapzaadolie*, zout, MOUTEXTRACT* (TARWE), gist, GERSTEMOUTMEEL*,
acerolapoeder*.
Voedingswaarden Energie 1331,71Kj, 317,16Kcal, vetten 12,89g, waarvan verzadigd 1,46g, koolhydraten 38,73g,
waarvan suikers 1,96g, vezels 3,44g, eiwit 11,47g, zout 0,85g.
Allergenen: Bevat Glutenhoudende granen